Orientering fra Tønder Skiklub vedrørende skituren 2016

I uge 6, fredag den 05.02. 2016 til søndag den 14.2. 2016 går turen til Schladming, Schladming er en sprudlende vintersportsby med en helt unik stemning. Du vil møde masser af charme, og ægte østrigsk hygge – kombineret med gode indkøbsmuligheder, spisesteder, og pubber – og så ligger mange af hotellerne i Schladming så du har mulighed for at stå på ski direkte til og fra hotellet. Schladming ligger ca. 1.200 km fra Tønder.

Skiklubben har tidligere været i Schladming, så for nogle deltagere vil det blive genkendelsens glæde, og nye deltagere vil forhåbentlig få en rigtig god oplevelse. Schladming står for skiløb i Weltklasse. De 4 sammenhængende bjerge – Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm – sikrer dig masser af udfordringer på alle niveauer. Det er bestemt ikke kun skifreaks, der har glæde af Schladming. Der er også fantastiske muligheder for både børn og nybegyndere. Her finder man nemlig også de brede “boulevarder” og hyggelige blå skovstier. Schladming var vært for en afdeling af den alpine World Cup den 27/1 i 2015.

Liftkortet giver dig 167 kilometer skiløb, og her får selv den mest hærdede skiløber udfordringer til hele ugen. Med liftkort kører man gratis med skibus. Og vi har bestilt ”Kaiserwetter”.

Skiferie med bus til Gasthof Götschlhof i Schladming.

Gasthof Götschlhof har gennem de sidste mange år haft rigtig mange danske gæster, og værten Hermann er derfor særdeles godt bekendt med danskere. Pensionen har alt hvad der skal bruges til en god ferie og en rigtig hyggelig og uhøjtidelig stemning i og omkring baren. Børnene har ligeledes gode muligheder for at boltre sig i de tilstødende opholdslokaler. Der er ikke tale om et 5* luksushotel, men til gengæld har du en 5* beliggenhed. Værelserne er alle forskelligt indrettet af enkel standard, men alle med bad, toilet og TV.

Efter en lang dag på pisterne tilbyder hotellet infrarød sauna i kælderen. Opholdet er med morgenmad og 3-retters aftenmenu samt salatbuffet.

Afrejse fra Tønder: fredag 05.02.- 2016.

Hjemkomst: søndag 14.02.- 2016.

Pris pr. voksen person: 6.600.- kr.

Prisen inkluderer:

Transport i bus

6 dages liftkort – 167 km pister.

Ophold på Gasthof Götschlhof med halvpension, stor morgenbuffet og 3 retters aftensmad.

Daglig rengøring.

Guideservice.

Lokal turistskat

Børnepriser: Børnerabat kun ved opredning i værelse med 2 voksne,

men inklusiv bus og 6 dages liftkort.

Børn:

Under 13 år rabat 1.700 kr. Pris: 4.900 kr.

Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Afbestillingsforsikring 6% af rejsens pris pr. pers. ( kan laves billigere hos eget

forsikringsselskab).

Fradrag:

Kør selv/rejs selv: – 800 kr. pr. pers. Det kan oplyses, at Højmark Rejser gerne er behjælpelig med at arrangere flyrejse.

Uden liftkort: – 1.700 kr.

Tilkøb af 7 dages liftkort: + 200

Tilkøb 8 dages liftkort: + 400

Depositum ved tilmelding: 1.500,- pr person

Indbetaling af depositum: straks ved tilmelding på: reg. nr. 1551 kontonr. 11177980 og senest den 23. september 2015.

Restbeløb senest den 18. december 2015.

Spørgsmål /yderligere oplysninger:

Hanne: 74782247/ 50821350

Ella: 74724750/ 29471657

Venligst hurtig tilmelding og senest den 23. september 2015, idet der er 26 pladser til rådighed. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Netadresse: