Orientering fra Tønder Skiklub vedrørende skituren 2022

I uge 6, fredag den 4.02. 2022 til søndag den 13.2. 2022 går turen igen i år til Canazei, stedet hvor der er det hundredvis af glade skiløbere, som lader sig transportere i liften op imod en af de 1.200 km super skarptpræparerede pister, som Dolomiti Superski råder over. Canazei ligger midt i dette pragt-scenarie og er det perfekte udgangspunkt i et af verdens største og bedste skiområder.

Canazei ligger ca. 1.300 km fra Tønder.

Italienske Canazei ER bare storslået. Her er bjerge, sne og pister i overvældende mængder, og Canazei befinder sig desuden i det enorme skiområde Superski Dolomiti, hvor bare "nærområdet" byder på 500 km pister i alle sværhedsgrader.

Pisterne er præparerede til punkt og prikke. Servicen er høj. Lifterne kører helt til 17.30, og den udvidede åbningstid i Canazei frister til lange dagsture som fx klassikeren Sella Ronda, panoramature eller styrtløbspister i Val Gardena.

Canazei er en italiensk skisportsperle, der befinder sig midt i et af verdens største skisportsområder, SuperSki Dolomiti, i det sydlige Tyrol. Canazei formår at mikse det bedste fra Italien og Østrig til en sprængfarlig cocktail, der byder på smukke bjerge, unik atmosfære og pister i alle sværhedsgrader.

Et liftkort til Canazei giver adgang til områder, der tilsammen har ca. 1.200 km. pister. Der kører hver dag - indtil kl. 17.30 - 458 lifter op ad bjergene. De er alle omfattet af liftkortet. Liftsystemet i Canazei er blandt Europas bedste og nyeste.

Med liftkort kører man gratis med skibus. Og vi har bestilt ”Kaiserwetter”.

Skiferie med bus til Hotel Miramonti i Alba/Canazei.

Hotel Miramonti ligger lige over for kabineliften i Alba. Et godt hotel for grupper og familier med rigtig gode opholdsmuligheder og en af dalens hyggeligste barer, "La Teneta", liggende i kælderen.

Miramonti har gode værelser - alle med bad & toilet og næsten alle med balkon. I kælderen findes der også sauna og tyrkisk bad, som gæsterne frit kan benytte.

Opholdet er med god og italiensk mad; morgenbuffet samt 4-retters-menu med stor salatbar til aften.

Afrejse fra Tønder: fredag 4. februar - 2022. (Vi ved på nuværende tidspunkt ikke om der bliver opsamling i Abild)

Hjemkomst: søndag 13. februar - 2022.

Pris pr. voksen person: 8.498,00 kr.

Prisen inkluderer:

Transport i hvilebus

6 dages liftkort – 1.220 km pister.

Ophold på Hotel Miramonti med halvpension, stor morgenbuffet og 4 retters aftensmad.

Daglig rengøring.

Guideservice.

Lokal turistskat

Børnerabat: Kun ved opredning i værelse med 2 voksne: - 1.700 kr. pr. barn

Børn på 2 – 8 år kan benytte lifterne gratis ifølge med voksne. (Husk dokumentation)

Juniorrabat 9 – 15 år på liftkort: - 650 kr.

Tillæg:

Tillæg for enkeltværelse:  + 3.000 kr.

Tilkøb af 7 dages liftkort: + 200

Tilkøb 8 dages liftkort: + 400

Afbestillingsforsikring kan laves billigt hos eget forsikringsselskab.

Fradrag:

Kør selv/rejs selv: - 1.100 kr. pr. pers. Det kan oplyses, at Højmark Rejser gerne er behjælpelig med at arrangere flyrejse.

Opredningsrabat ved 3 personers værelse: - 500 kr.

Liftkortrabat til personer på 65 år og op: - 200 kr.

Uden liftkort: - 2.100 kr.

Depositum ved tilmelding: 1.700,- pr person

Indbetaling af depositum: straks ved tilmelding på: reg. nr. 1551 kontonr. 11177980 og senest den 1. juni 2021, idet der er tale om en rabatpris for tidlig bestilling. Depositum skal betales til Højmark rejser senest den 1. juni 2021.

Efter 1. juni 2021 koster rejsen 1.000 kr. mere, altså 9.498,00 kr.

Restbeløb senest den 18. december 2021.

Spørgsmål /yderligere oplysninger:

Ella: 74724750/ 29471657

Venligst hurtig tilmelding og senest den 1. juni 2021, idet der er 26 pladser til rådighed. Heraf er der som udgangspunkt 3 enkeltværelser. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Netadresse:

Bestyrelsen for Tønder Skiklub